Славия може да опре Лудогорец до стената

При победа "белите" ще изместят "орлите" от четвъртото място

Славия може да опре Лудогорец до стената

Славия приема Лудогорец в "Овча купел" и може да нанесе втори сериозен удар по амбициите на разградчани. Белите стигнаха до 1:1 като гост. При успех у дома възпитаниците на Иван Колев ще изпреварят съперника в класирането и ще се настанят на четвъртата позиция заради по-добрия си баланс в преките двубои. Такъв сценарий ще е изцяло в полза на Левски, който утре при победа над Пирин в Благоевград ще може да дръпне с 9 точки на шампионите. Затова Лудогорец няма право на грешка в "Овча купел". Допусне ли я, наваксването на изоставането от сините няма да бъде никак лесно.

 

Белите най-вероятно отново ще пробват да изненадат съперника с по-дълбока преса в отделни периоди, както бе в Разград. В по-голяма част от двубоя обаче домакините ще разчитат на контраатаки. Проблеми преди мача имаха Жереми Манзоро и Костадин Дяков. Очаква се обаче те да бъдат на разположение на Иван Колев.

 

В състава на разградчани наказан е халфът Лукас Саша, но треньорът Георги Дерменджиев ще може да разчита на изтърпелите санкциите си от Дисциплинарната комисия Йордан Минев и Светослав Дяков. Очаква се той да заложи на единия фланг на Джоди Лукоки вместо на Вандерсон, а на другия да е Кафу. Атаката ще бъде водена от Кешерю, а зад него ще е Марселиньо. До Дяков в средата на терена ще действа Препели-ца, а в защита освен Минев ще са Керчев, Моци и Натанаел.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки