Гаджев се завърна в групата на Левски след едномесечно отсъствие

Сините без Орачев, Костадинов и Китамбала в Благоевград

Гаджев се завърна в групата на Левски след едномесечно отсъствие

Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев определи група от 18 футболисти за предстоящото гостуване на Пирин от 16 кръг на „А” група. Срещата е в неделя от 16:30 часа на стадион „Христо Ботев”.

Прави впечатление завръщането на Владимир Гаджев, който се контузи в дербито срещу Лудогоец (1:1) преди повече от месец. Преди заминаването на Левски за Благоевград старши треньорът Стойчо Стоев сподели, че „с Китамбала и Гаджев нещата са добре, но не искам да рискувам с тях”.

Въпреки това, Гаджев е в разширения състав. Все пак се очаква, че ще остане резерва.

Роман Прохазка също вече е на линия, след като бе освободен за своята сватба преди паузата в първенствата.

Илия Димитров замества Атанас Курдов, с когото Левски се раздели, а Владислав Мисяк влиза на мястото на контузения Линел Китамбала.

Левият бек на Мики Орачев е получил изгаряне на ходилото от мазила и ще пропусне мача. Халфът Георги Костадинов е наказан.

Ето и цялата група:

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Веселин Минев, Живко Миланов, Аймен Белаид, Александър Александров, Максимилиан Карнер, Йордан Милиев, Роман Прохазка, Джереми де Ноойер, Владимир Гаджев, Денис Махмудов, Мигел Бедоя, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Божидар Краев, Умар Диаби, Илия Димитров
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки