1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Сензациите в пресата: Премии в ЦСКА само за спечелена Купа на България

Сензациите в пресата: Премии в ЦСКА само за спечелена Купа на България

Стойчо стана член на „ЦСКА Акционерите”, „червените” искат допинг контрол за Созопол

Сензациите в пресата: Премии в ЦСКА само за спечелена Купа на България

Сензациите в пресата днес, неделя, 06.12.2015 година:


„Меридиан мач”: ЦСКА прати шпиони край морето
В ЦСКА живеят единствено с идеята за сблъсъка със Созопол в четвъртфинала за Купата на България в четвъртък. За целта „червените“ пратиха шпиони, които наблюдаваха късния мач вчера от „Б“ група между Созопол и Локо (Мз). От „Армията“ бяха командировали цял екип, който освен, че следеше в детайли играта на домакините, направи пълен видеозапис на срещата, който ще бъде предоставен за анализ на треньорския щаб. Христо Янев вече бе изпратил свои емисари да следят на живо и гостуването им на Банско, за да събере максимална информация за отбора на Румен Димов. Известно е, че от Созопол се заканиха. че няма да продадат кожата си лесно в София, защото са научен отбор, който играе със самочувствие. Отборът на Христо Янев пък тренира снощи от 17,00 часа на осветление на „Българска армия“. Треньорът държи футболистите му да свикнат с късния час и осветлението. В последните мачове в Югозападната „В“ група „армейците“ неизменно играха от 14,00 часа, като някои от срещите им дори започваха на пладне заради телевизионното излъчване.

„Тема Спорт”: Стойчо стана член на „ЦСКА Акционерите”

Стойчо Младенов стана член на сдружението "ЦСКА Акционерите", разбра „Тема Спорт”. Това е факт от вчера. Бившият треньор на армейците се срещна с няколко представители на организацията с нестопанска цел, като пи бира с тях и обсъди бъдещето на ЦСКА. Младенов неведнъж е получавал подкрепа от "Акционерите", които в един момент от миналия сезон дариха тренировъчни пособия за отбора. По това време именно Стойчо бе старши треньор. В момента специалистът е в България, след като не успя да се задържи дълго начело на египетския Ал Итихад Александрия. Младенов анонсира пред „Тема Спорт” преди десетина дни, че ще пусне официална позиция около събитията на "Армията". Това обаче бе преди Васил Божков да оповести намеренията си да направи опит за оздравяване на старото дружество. Известно е, че подкрепя плана на Ганчев, но явно не му се влиза в конфронтация с така наречените "оздравители" и затова на този етап запазва мълчание по горещата тема. Стойчо трябваше да отговори и на нападките на Адалберт Зафиров, който заяви: "Младенов е един от виновниците за състоянието на ЦСКА. По негово време станаха много трансфери на играчи, чрез което бяха източени пари от клуба". До този момент обаче Стойчо остава безмълвен.

„Тема Спорт”: „Червените” взима премии само, ако вдигнат купата

Футболистите на ЦСКА ще получат премия за купата само ако спечелят трофея, разбра "Тема Спорт". Бонуси при успехи в отделните двубои обаче няма да се раздават. А дори и да стигнат до финала и да го загубят, пак няма да си заработят премии, въпреки че са от изходната позиция на аматьорски клуб. Така играчите на ЦСКА, поне до спечелване на купата, ще взимат бонуси само при успех в първенството. Размерът им е по 450 лв. на мач, като до този момент армейците са прибрали всичките 15 възможни премии (имаха една служебна победа). Червените пък са единственият четвъртфиналист за купата, който не е с професионален статут. Съперник им е Созопол, който ще зимува на 4-то място в Б група, след като победи Аоко Мз с 2:0 в последния есенен кръг. Любопитното е, че от "Армията" поискаха да има допинг контрол след срещата и се очаква желанието им да бъде удовлетворено. Созопол е воден от Румен Димов, а голмайстор на тима с 8 гола в първенството е Васил Калоянов. Клубът се издържа от местната община, чийто кмет е членът на Изпълкома Панайот Рейзи.
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев