1. Novsport
  2. - Левски
  3. Тонев почва ремонти на "Герена" (видео)

Тонев почва ремонти на "Герена" (видео)

До месец става ясна съдбата на стадион "Георги Аспарухов"

Тонев почва ремонти на "Герена" (видео)
Промените в Левски ще засегнат и инфраструктурата на клубната база. Новият председател на УС съвет на клуба и изпълнителен директор Иво Тонев обяви, че на „Герена” започват ремонтни дейности.

Ще дам всичко от себе си Левски да бъде най-добрият клуб в България. Другата седмица почваме ремонт на тунела на Сектор „В”, както и на банята в съблекалнята. Лятото може би ще подновим настилката на изкуствения терен, тъй като сега е в трагично състояние. Лятото ще ремонтирам и единия терен, имаме и планове за стадиона, така че да стане най-добрият стадион в България. Искаме като тръгнем за Турция на 21 януари съставът да бъде окомплектован. Каквото и да искам да направя, сам не мога да го направя, така че разчитам всички да помагат”, призна Тонев на брифинга.

„Заради ремонтните дейности, които съм планувал, още следващата седмица ще има заседание на УС. Георги Марков си остава заместник-председател. Ще направя програма, по която да работим. Засега има два варианта, следващият месец ще се знае накъде ще тръгнем”, каза Тонев.

Той не коментира вариантът „Герена” да стане база на националния отбор след нови строителни дейности. До месец ще се знае съдбата на стадион „Георги Аспарухов”, както и какви ще са подобренията по него.