Жиньо отпадна от групата на Черно море за четвъртфинала с Берое

Никола Спасов тръгна с 19 играчи за Стара Загора, направи анализ на загубата от Пирин

Жиньо отпадна от групата на Черно море за четвъртфинала с Берое

Черно море тази сутрин проведе една тренировка в столичния комплекс „Царско село“ и след това се отправи към Стара Загора. В заниманието взеха участие всички здрави играчи, като след неговия край стана ясно, че освен наказания Мехди Бурабия и претърпелият тежък инцидент Стефан Станчев. Участие в мача с Берое няма да вземе и защитника Жиньо, който не издържа физическия тест.

След края на заниманието “моряците” тренираха и изпълнението на 11-метрови наказателни удари, тъй като това е един от възможните сценарии на срещи от турнира за Купата.

Така наставникът Никола Спасов ще има на разположение за мача със старозагорци 19 футболиста, като още един ще отпадне непосредствено преди срещата.

Капитанът на „моряците“ Михаил Венков, който е рекордьор по срещи в турнира за Купата на България, заяви за клубния сайт, че той и съотборниците му ще дадат всичко от себе си, за да продължат успешното си представяне в надпреварата и ще се борят до край да защитят ценния трофей.

Наставникът Никола Спасов пък сподели пред клубния сайт, че е провел доста разговори с играчите след тежката загуба от Пирин и е стигнал до извода, че кошмарният инцидент със Стефан Станчев е разконцентрирал и демотивирал футболистите. Спасов се надява всички играчи да излязат пределно амбицирани и да продължат успешното си участие в турнира за Купата, където тимът е с традиции.

В Стара Загора варненци ще бъдат подкрепени от привърженици от фенклуба на Черно море, за които ръководството на клуба е осигурило безплатен превоз.

Съдия на сблъсъка между „заралии“ и „моряци“ ще бъде Георги Кабаков, като негови асистенти ще са Атанас Бозев и Румен Иванов. За четвърти рефер на срещата бе определен Георги Йорданов, а за съдийски наблюдател Петър Петров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки