Стойчо Младенов и Стойко Сакалиев осъдиха ЦСКА за 160 000 лева

Нов удар за ЦСКА в съда, "армейците" водят около 40 съдебни дела

Стойчо Младенов и Стойко Сакалиев осъдиха ЦСКА за 160 000 лева
ЦСКА получи нов удар в съда. Червените бяха осъдени за 160 000 лева от двама би­вши армейци. Легенда­та Стойчо Младенов и доскорошния нападател Стойко Сакалиев спече­лиха дело за неизплате­ни заплати от времето, когато бяха на стадион
„Българска армия".

Искът на треньора е бил за 120 хиляди лева, а този на футболиста - за 40 хиляди лева. Клубът е дължал на Младенов 2 заплати и няколко премии, а на Сакалиев 3 заплати. Засега не се знае дали червените ще обжалват на по-горна инстанция, пише "7 дни спорт".

В момента за ЦСКА е известно, че води около 40 съдебни дела. Сред най-актуалните в по­следно време са тези за избягалите от Армията Иван Караджов и Павел Виданов. От клуба са категорични, че два­мата са разтрогнали неправомерно и ще ис­кат трансферна сума при евентуален техен трансфер.

Тази седмица ЦСКА загуби други две дела. Първото бе срещу Лев­ски за трансфера на Фелипе да Коща през 2009 г. Червените отнесоха казуса до ФИФА, но крайното решение на Световната футболна централа не бе в тяхна полза.

Те претендираха, че сините са отмъкнали играча неправомерно. От Камарата за разре­шаване на спорове към ФИФА обаче опреде­лиха претенциите на ЦСКА като "недопус­тими".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки