Трифон Попов: Не може да се подиграват с Литекс по този начин

Поемам си вината за изваждането на отбора, но не можеше да продължава така, казва президентът на ловчанлии

Трифон Попов: Не може да се подиграват с Литекс по този начин

Президентът на Литекс Трифон Попов беше катего­ричен, че изваждането на тима от А група е несправед­ливо решение и клубът ще се бори докрай за правата си на всички възможни инстанции.

Шефът на "оранжевите" зая­ви, че поема пълната отго­ворност за решението да се извадят футболистите от мача срещу Левски на "Гере­на". Той също така добави, че не може с лека ръка да се зат­рие един от клубовете с най-голям принос в развитието на младите таланти у нас.

"Ще си търсим правата докрай. Това е едно неспра­ведливо решение. Не може с толкова национали и пред­вид нашата история да ни се подиграват по този начин", каза Попов пред Диема спорт.

"Поемам си вината за из­важдането на отбора. Реше­нието беше емоционално, но не можеше да се продължава така. Специално в този мач съдийските грешки бяха страшно много и все в наш ущърб. Да не говорим, че ця­лото първенство е така. Смятам, че има тенденция срещу Литекс. Кой я създава -не знам. Не може така с лека ръка да се затрие един клуб. Това са специалисти, човеш­ки съдби, национали. Така се пречи на развитието на бъл­гарския футбол. Освен мъжки­те национали имаме и мла­дежки, и юношески. Чакаме да излязат следващите реше­ния. Има си Изпълком, ФИФА, УЕФА и така нататък", каза още Попов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки