Трифон Попов: Надявам се от Изпълкома да са по-разумни хора (ВИДЕО)

Той обяви, че ловчанлии не подкрепят Левски за оставките в БФС

Трифон Попов: Надявам се от Изпълкома да са по-разумни хора (ВИДЕО)

Президентът на Литекс Трифон Попов остана разочарован от решението на Апелативната комисия да потвърди това на Дисциплинарната и да извади ловчанлии от "А” група. Той сподели, че очаква хората от Изпълкома да бъдат по-разумни в решенията си и да върнат отбора в елита.

 

"Надявам се от Изпълкома да са по-разумни хора и да не допуснат да бъдем извадени от "А" група. Това не е всичко от наша страна и ще търсим правата си докрай! Ако Изпълкомът вземе решение в наш ущърб, ще се обърнем към институции извън БФС. Не е добре, че цели три отбора са извадени административно от групата. Така нивото на футбола пада”, коментира Попов.

 

Той добави, че не подкрепя искането на началниците на Левски за оставки на всички в БФС.

 

"Не подкрепяме предложението, дошло от Левски, за незабавни оставки на всички в БФС. Кой ще дойде след това? Никой не е оповестявал програма, никой не се е обявявал за опозиция.”

 

"Сливане с ЦСКА? И къде ще се слеем? Във "В" или "Б" група? Въобще ние къде отиваме да играем? За колко време сме извадени? Никой не е казал нищо", бе коментарът на президента на Литекс относно евентуално сливане с "армейците”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки