ЦСКА отписа играчите от Удинезе

Търпението на ръководството на “червените” за играчи от Италия се изчерпа окончателно

ЦСКА отписа играчите от Удинезе
ЦСКА спира преговорите с “Удинезе” за нови попълнения. Търпението на ръководството на “червените” за играчи от Италия се изчерпа окончателно, след като повече от месец никой от Удине не дойде. Последният момент да бъде взет футболист от “Удинезе” беше в петък в полунощ. ЦСКА очакваше най-вече нападателя Стив Белек, френския ляв бек Жан-Ален Фаншон и шведския централен бранител Йоел Екстранд.
 
“Удинезе” не каза до края на трансферния период с кои играчи ще атакува титлата в Италия и кои могат да бъдат преотстъпени.

А ЦСКА продължи да е в процес на изчакване, което изнерви “червените” шефове. Времето за обиграване на състава за пролетния полусезон върви към приключване. И тъй като до петък вечер от Удине нямаше отговор, селекцията на ЦСКА тръгна към план “Б”. Най-ценният играч в него е колумбийският нападател Рикардо Лаборде, който е титуляр в кипърския “Анортозис”.

ЦСКА се предовери на контактите с третия в Италия, очаквайки много футболисти. И по този начин забави останалата селекция. Отделно уругвайската “перла” Карлос Диого се насочи към бразилския “Палмейрас”.

ЦСКА уреди мач срещу румънския гранд “Рапид” (Букурещ) на 11 февруари. Така единствената дата в плановете на “червените”, за която няма двубой, е два дни по-късно. За нея ще се търси силен съперник. Вероятно спортно-техническият директор Драголюб Симонович ще наблюдава на живо първия мач на “Литекс” в Анталия с румънския “Клуж” в събота.


За двубоя срещу швейцарския втородивизионен “Биел” в петък вечер треньорът Димитър Пенев можеше да разчита на Мишел Платини, който единствен тренира на облекчен режим. Очакваше се официален дебют на камерунския нападател от АЕК (Ларнака) Нджонго Присо. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки