Лудогорец ще играе с БАТЕ в Турция

Разградчани срещат участника в групите на Шампионската лига на 6 февруари

Лудогорец ще играе с БАТЕ в Турция

Лудогорец е уредил много сериозна контрола през февруари. Разградчани ще се изправят срещу участника в групите на Шампионската лига през сезон 2015/16 БАТЕ Борисов. Ръководството е подписало договор с първенеца на Бела­рус преди Нова година за контрола в Турция. Провер­ката ще бъде една от пос­ледните за орлите преди подновяването на А група. Тя ще се проведе на 6 февру­ари в Белек, като началният й час ще бъде обявен допъл­нително, съобщава "Тема спорт".

През есента кошмарът на Левски и Литекс влезе за пе­ти път в историята си в груповата фаза на Шампио­нската лига. Съперници на БАТЕ там бяха действащият европейски шампион Барселона, Байер Леверкузен и Ро­ма. Беларусите до последно бяха в борбата за класиране напред, но в крайна сметка останаха на четвърто мяс­то с актив от 5 точки, една по-малко от италианците и немците. Във вътрешното си първенство тимът затвърди хегемонията си и спечели десета поредна титла, както и купата на страната. Най-известното име в състава на БАТЕ в мо­мента е миналият през Щут­гарт, Арсенал и Барселона полузащитник Александър Хлеб. До сега от влизането си в елита Лудогорец не е иг­рал нито веднъж срещу от­бор от Беларус.

Засега е сигурно, че шампи­оните ще открият годината с мач срещу немския фортуна Дюселдорф. Двубоят с тима от Втора Бундеслига е на 20 януари. Два дни по-късно зеле­ните трябва да се изправят срещу първенеца на Чехия Виктория Пилзен. Договорен е и спаринг с друг много каче­ствен отбор - Легия Варша­ва. Вицешампионите на Пол­ша ще премерят сили с орли­те на 31 януари.

Плановете на треньорс­кия щаб са отборът да изиг­рае още три проверки по време на втория си лагер в турския курорт Белек. Те обаче все още са в процес на договаряне.

Лудогорец се събра вчера късно вечерта на лагер в Со­фия, а днес, утре и вдругиден футболистите ще минат медицински прегледи. На 8 януари зелените заминават с чартър за Турция.

Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки