Уволнението на Бенитес даде надежди на Манчестър Юнайтед за Гарет Бейл

Според "Мирър", сделката може да стане факт срещу 75 млн. паунда

Уволнението на Бенитес даде надежди на Манчестър Юнайтед за Гарет Бейл

Манчестър Юнайтед отново възобнови интереса си към най-скъпия футболист в света Гарет Бейл. Таблоидът "Мирър" пише, че трансферът може да стане реалност срещу 75 млн. паунда.

20-кратният шампион на Англия счита, че уволнението на Рафаел Бенитес от Реал Мадрид е окуражителен знак, че ще могат да привлекат новата емблема на уелския футбол.

Бейл премина от Тотнъм в Реал Мадрид за рекродните 100 млн. евро. Той бе на път да си тръгне от „Бернабеу” под ръководството на Карло Анчелоти, но след назначаването на Рафа Бенитес бе посочен като основна част от бъдещето на клуба. Бенитес обаче се задържа по-малко от година начело на „кралете”, а с неговото напускане и позициите на Бейл в отбора отново са разклатени, защото той е може би най-често критикуван и от феновете в Испания.

В последния мач на Бенитес начело на Реал – 2:2 с Валенсия на „Местая”, Бейл вкара с глава 9-ия си гол за сезона, но и това не спаси наставника.

Юнайтед има твърдото намерение да направи нова покупка на суперзвезда, а Ед Уудуърд смята, че ще удовлетвори напълно претенциозните фенове на „дяволите”, ако успее да доведе Бейл на „Олд Трафорд”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки