Левски почна годината с Перота, но без петима титуляри (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стойчо Стоев изведе 21 футболисти, включително юноши, Махмудов, Нгом и близнаците Цоневи. Диаби и Китамбала са аут

Левски почна годината с Перота, но без петима титуляри (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Левски проведе първата си тренировка през 2016 година, съобщи репортер на Novsport.com.

Част от „сините” футболисти минаха в четвъртък сутрин през обичайните функционалниизследвания, а в 14:30 часа излязоха и за дебютното си занимание след празниците.

На „Герена” се появи единственото засега ново попълнение, а именно кондиционният треньор Роко Перота.





Там бяха още силният човек Иво Тонев и спортният директор Георги Иванов, както и подписалият с Левски в началото на зимата френски нападател Санти Нгом, който ще трябва да убеди Стойчо Стоев, че заслужава място в отбора.

Въпреки пронизващия леден вятър, около 50 привърженика на „сините” изгледаха заниманието, а в него участваха общо 21 футболисти.





Сред тях бе македонското крило Денис Махмудов и близнаците Цоневи, като възстановяващият се Борислав тренира във фитнеса, заедно с друг контузен - Деян Иванов.

От тренировката бе освободен Боян Йоргачевич, защото стражът е в родината си Сърбия, а там днес празнуват Коледа. Владимир Гаджев също не се появи, понеже има подписан договор с Кубан, който вече влезе в сила. 





Нямаше го и бранителят Аймен Белаид, очаква се той скоро официално да парафира с английския Родъръм.

Липсваха още Умар Диаби и Линел Китамбала, с които се водят преговори за прекратяване на контрактите.





Халфът Мигел Бедоя пък не можа да се включи, защото пристига днес в България, докато Живко Миланов, както е известно, от тази година ще играе в Кипър.

На тренировката бяха доста от „сините” юноши, сред които нападателят Петър Иванов, роден през 1999 година, а и Георги Ангелов. Алекс Боримиров също бе на „Герена” и проведе тренировка пред погледа на баща си Даниел, който е шеф на школата. 






ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА НА СИНИТЕ

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки