Сензациите в пресата: Левски плаща 200 хил. евро за нападателя Франсис Нар

Лудогорец подписва с още един спонсор до дни, Левски се размина с нигерийски национал

Сензациите в пресата: Левски плаща 200 хил. евро за нападателя Франсис Нар

Сензациите в родната преса на 08 януари, петък, 2016 година:

Тема Спорт: Левски плаща близо 200хил. евро за нападателя Франсис Нар

Левски ще плати близо 200 хиляди евро за пра­вата на 21-годишния ганайски нападател Франсис Нар. Той е собственост на чешкия Баник Острава. От­борът обаче е сериозно закъ­сал - намира се на последно място в местното първен­ство с едва 4 точки от 16 изиграни мача през есенния дял. Медиите в Острава съ­общиха, че Нар не се е появил на последните тренировки на тима и че с него предстои раздяла. Преговорите за привличането му се водят от началото на годината. Очаква се те да бъдат завър­шени успешно тази седмица и ганаецът да пристигне в София, за да мине медицински прегледи. Левски ще трябва да плаща, защото стре­лецът има контракт с Баник за още 1,5 сезона.

Франсис Нар е роден на 18 април 1994 година, висок е 170 сантиметра. Той е полз­ван на върха на атаката, но може да действа по левия и десния фланг. Силният му крак е десният. От начало­то на 2014 година той е собственост на Баник - прис­тига в Острава от тунизийския Клуб Африкен. През сезон 2013/14 има 8 мача, в които е отбелязал 2 гола за чешкия тим. Следващото първенство е на терена в 23 шампионатни срещи, в кои­то отново е точен два пъ­ти. През настоящата кампа­ния Нар има 3 попадения в 15 двубоя.

Освен с Франсис сините ще трябва да се подсилят с поне още двама играчи в предни позиции - класически таран и крило.

Засега Левски не успява да постигне договорка с напус­налия Лудогорец национал Александър Александров. Централният защитник има предложения и от чужбина. Взимането на играч за този пост на „Герена" е наложи­телно, защото в момента за него сините разполагат само с Максимилиан Карнер. Поч­ти сигурно столичани ще се откажат от привличането на десен бек, който да замес­ти преминалия в кипърския шампион АПОЕЛ Живко Ми­ланов.

Тема Спорт: Лудогорец подписва с още един спонсор до дни

Лудогорец ще се обвърже с още един спонсор в  следващи­те дни. На този етап обаче от ръководството пазят името на новия рекламода­тел в тайна. Причината е, че двете страни все още водят преговори относно параме­трите на договора. Засега е ясно само, че става дума за световноизвестна компания, която има традиции в спор­та. Логото на фирмата ще бъде поставено на гърба на фланелките. То ще е позицио­нирано точно под номерата на футболистите. Така няма да остане място клубът да изпише имената на играчите, тъй като отгоре бе постав­ен вторият генерален спон­сор - "Виваком". Както е из­вестно, отпред на екипите си Лудогорец рекламира "Кази­но Технологии".

Любопитно е, че само още един тим от България има по­добен проблем. Това е Левски. От „Герена" също не могат да сложат имената на футболи­стите си заради рекламода­тели. На гърба на фланелките си сините са поставили лого­то на букмейкърската компа­ния "Ефбет" и това на строи­телната фирма "Щрабаг".

По-малки спомоществуватели в Лудогорец са Сибанк, Общинска банка, Софарма, Скания, НабиБулгар, Хюбефарма, Приета Ойл, ASA, Биобет, Аурубис, Балкан Вело, Алианц, Стемо, Евромаркет, Бултекс, ПМУ, Коматсу и Спорт Вижън.

Меридиан мач:  Левски се размина с нигерийски национал

Левски се размина в последния момент с нигерийския национал Майкъл Бабатунде. „Сините” водиха преговори с лявото крило през последния месец и беше вариант № 1 на Стойчо Стоев за тази позиция.

В края на миналата година той прекрати договора си с финалиста в Лига Европа Днипро и стана свободен агент.

Левски беше пратил конкретна оферта за играча, но предложението на „сините” е било заличено от друго, в което е имало четворно по-висока заплата. Така Майкъл Бабатунде е отхвърлил първата оферта на Левски, а от „Герена” разкриха, че вероятно няма да правят нова.

Бабатунде беше част от тима на Нигерия на световното първенство в Бразилия. Той дори беше титуляр в мачовете с Босна и Херцеговина (1:0) и Аржентина (2:3).

Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки