Ради и Боби Цоневи: Оставаме в Левски, другото са спекулации (ВИДЕО)

С всички в отбора се разбираме прекрасно, неприятно ни е да ни заместват в интриги, казват близнаците

Ради и Боби Цоневи: Оставаме в Левски, другото са спекулации (ВИДЕО)

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи категорично заявиха, че остават в Левски и опровергаха информациите в пресата, че ще напускат „Герена”. Те заявиха, че се чувстват неприятно да ги заместват в интриги, след като излязоха публикации, че двамата са недоволни, че се дават повече шансове за игра на Божидар Краев.

„Аз имам договор до лятото и остава в Левски. Другото са само спекулации. Засегнати можем да сме само от тези неща, които се пишат и интригите, в които ни вкарват. Мисля, че момчетата могат да потвърдят, че с всеки един в отбора се разбираме прекрасно и няма нищо такова и не е нормално да се пишат такива неща”, коментира контузеният Боби Цонев пред клубната телевизия на Левски.

„Да, разбира се че бъдещето ми е свързано с Левски. Имаме договор до лятото и няма вярно в това, което се изписа в последните седмици в пресата. Не си спомням да е имало с някой конфликт. На мен ми стана също неприятно моето име да е замесено в такива интриги. Не е вярно и съжалявам, че съм замесен в такива неща”, заяви Ради Цонев.

Ради пожела много щастливи мигове на феновете на Левски през новата 2016 година, а Боби изрази надежди за титла.

„На феновете мога да им пожелая да са все така всеотдайни, да обичат и все така да ни подкрепят, защото без тяхната помощ нямаше да извоюваме тези точки. Знаете в каква трудна ситуация бяхме лятото и преди това. Пожелавам на отбора и на всички фенове много щастливи моменти през новата година и много успехи на любимия отбор”, пожела Радослав, а брат му допълни:

„Да се надяваме да станем шампиони май месец”

В чисто спортно-технически план близнаците нямат търпение отново да играят официални срещи.

„Добре се чувствам, нямам проблеми. Радвам се, че започна подготовката, не ми беше много приятно през паузата, защото много обичам футбола. Мачовете липсват, тренировките с отбора също. Имахме програми, които ни бяха дадени от кондиционните треньори, няколко дни направих пълна почивка, нищо не съм тренирал и после започнах по програмата и я изпълних”, обясни Ради.

„Аз не съм спирал да тренирам през почивката. Минаха вече три месеца и три седмици от контузията и се надявам до два месеца да почна с отбора. С терапевта говорихме, засега всичко е нормално и се очаква другата седмица да почна бегови упражнения. Като изключим факта, че няма мач от четири месеца, съм добре, но изгарям от желание да играя отново, което е нормално”, разказа Боби.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки