Томов: Не търся пари от ЦСКА, отказал съм се от всичко

Петър Жеков пък си търси няколко заплати, но не вярва да ги получи

Томов: Не търся пари от ЦСКА, отказал съм се от всичко

Бибшият собственик на ЦСКА Александър Томов обяви пред „Тема Спорт", че се е от­казал от парите, които пре­тендира, че клубът му дължи. В началото на миналата седмица той предяви вземане на извест­на сума от армейците в каче­ството си на физическо лице. Томов коментира ситуацията лаконично:

„Предявяването на вземане е стандартна процеду­ра, нищо особено. Не търся ни­какви пари в личен аспект. От­казал съм се от всичко на сто процента", каза единствено То­мов.

Друг бивш член на управата - Петър Жеков, който бе част от Надзорния съвет, също пре­дяви вземане от клуба. „Тема Спорт" се свърза и с голмайс­тор №1 в историята на бълга­рския футбол за коментар.

,Да, потърсил съм пари от ЦСКА. Става въпрос за няколко запла­ти, които не са ми платени. Дали обаче ще си ги получа, е съвсем отделна тема. Нищо няма да взема, това ми е ясно. От това дружество как да вземеш каквото и да било? То си върви към фалит, така като гледам. Вече не знам и аз кой ще оздра­вява, кой ще го спасява... Не съм в час, тотално съм спрял да се интересувам. Клубът си има собственик, има и синдик, те движат нещата", каза Жеков.

Той коментира и шансовете на ЦСКА в турнира за Купата на България. „Достигането до полуфинал е много добра отправ­на точка. Мисля, че отборът има всички шансове да спечели трофея. ЦСКА не отстъпва осе­заемо като ниво на съперници­те си. Пък и в този турнир ни­кога не се знае какво ще стане, колко изненади са се получавали. Отборът се нуждае от леко подсилване, треньорът Янев най-добре си знае. Но шансовете на ЦСКА са добри. Само не ми стана ясно защо бавят жре­бия за полуфиналите. Страх ли ги е, какво?", добави Жеков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки