Петима дебютират за Левски днес

Шанс за изява с аматьорския Свиленград могат да получат и юношите Кабов, Боримиров и Петър Иванов

Петима дебютират за Левски днес
Вчера Левски проведе последната си тренировка на лагера в Свиленград. Днес първата част от подготовката на тима завършва с контрола срещу едноименния третодивизионен тим на стадион "Колодрума". Тя започва от 11:30 часа. В нея се очаква треньорът Стойчо Стоев да даде шанс за изява на всичките си здрави футболисти - 20 полеви и двама вратари - от контузии продължават да се възстановяват Деян Иванов и Борислав Цонев, въпреки че те са с тима в югоизточния град. Дебют, макар и неофициален, със синята фланелка ще направят защитниците Александър Александров и Сърджан Лукин, офанзивният халф Мехди Бурабия и нападателят Франсис Нар. Карето подписа с Левски в началото на 2016 година. За нов минава и френският нападател Санти Нгом. Той се обвърза със столичани в края на 2015-а. 22-годишният играч, който е минал през дублиращия тим на ПСЖ, подписа до края на първенството, като в контрактът му има клауза той да бъде удължен за още един сезон. Нгом ще трябва да заслужи по време на подготовката място в Левски за пролетта, в противен случай ще бъде пратен под наем.
 
Срещу осмия в Югоизточната В група Стойчо Стоев ще даде шанс и на тримата най-малки в отбора - Атанас Кабов, Алекс Боримиров и Петър Иванов. През есента първият попадна в групата за някои от шампионатните срещи на сините, но не се появи в игра. Боримиров, който е син на шефа на школата на „Герена" Даниел Боримиров, и Иванов, който пристигна от ДЮШ на "Раковски", водят първата си подготовка с мъжете.
 

Вчера сините проведоха 90-минутна сесия, която започна с упражнения за сила, проведена от кондиционния специалист Роко Перота. Под неговите наставления играчите преминаха през серия от натоварвания, след което старши треньорът Стойчо Стоев направи двустранна игра с тактически указания, а в края на заниманието бяха отработени и статични положения.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки