Воин Войнов напусна Банско

Като официална позиция за оставката той изтъкна лични семейни проблеми

Воин Войнов напусна Банско
След Левски, нова треньорска глава падна в българския футбол, предаде кореспондент на Novsport.com. Наставникът на Банско Воин Войнов също подаде оставка. Новината съобщи изпълнителният директор на клуба Красимир Горанов.

Като официална позиция за оставката той изтъкна лични семейни проблеми, които си имал опитният наставник,а не загубата в сряда у дома с 1:2 от Септември (Симитли). Временно отборът ще бъде воден от помощника на Воин Войнов –Валентин Лазаров, който има „Про” лиценз. Ще му помагат кондиционният треньор Антон Андонов и този на вратарите Иван Христов. Като заместник на Войнов се спряга Йордан Самоковлийски, който за последно води Вихрен (Сандански).
 
„Днес ми се обади Войнов да се видим. Отидох на срещата и разговаряхме. Обясни ми, че заради лични семейни причини, не може да изпълнява длъжността на треньор в нашия отбор. Разбира се аз уважих неговите доводи и приех оставката му, след което информирах Управителния съвет на клуба. Войнов от своя страна благодари на ръководството. Няма да бързаме с негов заместник. Валентин Лазаров най-добре от всички познава обстановката в отбора, така че той ще води тренировките”, коментира Красимир Горанов треньорската оставка в Банско.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки