1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Сензациите в пресата: Гаджев пак видя в Левски спасителната сламка

Сензациите в пресата: Гаджев пак видя в Левски спасителната сламка

Нов ЦСКА във Висшата лига няма да има право да играе три години в Европа, Гаджев звъни на "Герена"

Сензациите в пресата: Гаджев пак видя в Левски спасителната сламка

Сензациите в родната спортна преса на 24 февруари, сряда, 2016 година:

Стандарт: Национал звъни на пожар в Левски

Владимир Гаджев видя за пореден път в Лев­ски спасителна сламка за кариерата си. Халфът подпали телефоните на шефовете на тима, за да си издейства завръщане на „Герена". В момента той е без отбор, след ка­то Кубан се отметна и обяви, че къса споразу­мението си с него.

Наци­оналът не може да се похвали с други примам­ливи предложения. Така е застрашен да стои без работа до лятото. През есента "сините" го приютиха, но нещата този път едва ли ще се повтарят. Левски направи доста сериозна селекция и ня­ма свободни места. "На този етап трудно ще го върнем", заяви още по време на лагера в Турция Георги Иванов.

Меридиан мач: Нов ЦСКА във Висшата лига – аут за 3 години от Европа

Идеята на насто­ящото ръководство на ЦСКА - да се влезе с новото дру­жество във Висша­та лига, ще удари на камък. „Мери­диан Мач" научи, че ако случайно формированието на Гриша Ганчев и Пламен Марков бъде допуснато в преобразуваната „А" група, то в та­къв случай ЦСКА няма да играе в Европа в рамките на 3 години.

При­чината е ясна — всяко ново дружес­тво трябва да из- търпи този срок, преди да заиграе в турнирите на Ста­рия континент. То­ва няма как да се хареса на фенове-те, тъй като реално отборът няма да играе за нищо, ма­кар и в компанията на най-силните родни тимове.

Точно поради та­зи причина в след­ващите дни иници­аторът на идеята за създаването на Висшата лига -Павел Колев, кой­то е заместник-из­пълнителен дирек­тор на БФС, ще се срещне с предста­вители на ЦСКА.

В момента във футболния съюз са в шах кой точно тим на „червени­те" да получи въп­росния „уайлд кард”.