Неубедителен Интер не оказа съпротива срещу Ювентус (ВИДЕО)

Бонучи и Мората бележат за победата с 2:0 у дома

Неубедителен Интер не оказа съпротива срещу Ювентус (ВИДЕО)

Без особено усилие Ювентус спечели с 2:0 дербито на 27-ия кръг в  Серия А срещу Интер. След 15 поредни победи в първенстовото Ювентус направи нулево реми срещу Болоня в последния кръг, но днес футболистите на Масимо Алегри се върнаха на пътя на победата.„Бианконерите” откриха резултата в 47-ата минута чрез Бонучи, а Алваро Мората реализира от дузпа в 84-ата. След днешния успех Ювентус е на върха във временното класиране с 61 точки, на четири от Наполи, докато тима на Интер се намира на пето място с 48 точки.

Очаквано Ювентус започна двубоя със самочувствие и още в първите 10 минути застраши на два пъти вратата на гостите.

В 5-ата минута Ернанес с далечен изстрел изпробва рефлекса на Ханданович, който благодарение на намесата си успя да отклони топката в гредата и опази мрежата си суха. Манджукич също имаше шанс да отбележи, но в 9-ата минута стреля неточно.

Центриране в наказателното поле на Юве сякаш завари неподготвен Мауро Икарди и нападателят не съумя да нанесе удар в посока вратата.

Леонардо Бонучи откри резултата в 47-ата минута след подарък на Дамброзио. При центриране в полето на гостите Дамброзио вместо да изчисти топката я свали на крака на Бонучи, който с мощен удар екзекутира Ханданович.

Дибала пропусна да удвои пет минути по-късно, като прати топката встрани от вратата.

В 83-ата минута Миранда покоси влезлия като резерва Алваро Мората в наказателното поле и главният рефер отсъди дузпа, която Мората реализира секунди след това, оформяйки крайното 2:0.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки