Шенсой: От самолет се видя как съдията помага на Лудогорец

"Казаха ми, че този съдия е на Лудогорец, не вярвах, но се уверих, 6 съдии свирят за Лудогорец, няма как да играем 17 на 11

Шенсой: От самолет се видя как съдията помага на Лудогорец

Треньорът на Пирин (Бл) Наджи Шенсой отправи унищожителни критики към съдията Станислав Тодоров след загубата от Лудогорец с 1:3 в Благоевград. „Орлетата” имаха претенции, че Венцислав Керчев е трябвало да бъде изгонен в 17-ата минута за нарушение срещу откъсващия се сам срещу вратаря Даниел Генов.

„Днес имахме сили да играем 11 на 11 срещу Лудогорец, особено първото полувреме. Да беше някой чужденец тук нямаше да познае на кое място е Пирин и на кое Лудогорец. Вкарахме прекрасен гол на контра, имахме второ положение да вкарахме за 2:0. Срещу Лудогорец е трудно да не позволиш дори да не влезе до пеналтерията. Но как може 6 съдии (да свирят за Лудогорец), 17 на 11 не можем да играем. Казаха ми журналисти, че това е техен съдия (бел. ред. Станислав Тодоров), не ми се искаше да вярвам, но се уверих. Съдията дава глупави решение, те му се смеят на терена. От самолет се вижда как иска да им помага”, коментира гневният Шенсой след загубата.

Той подчерта, че Лудогорец е най-добрият отбор в А група и няма нужда от съдийска помощ.

„Като клуб Лудогорец абсолютно заслужава да е шампион, но не им трябват съдиите, за да е малко по-интересно първенството. 10 точки преднина, 15, 20, за какво се играе сега, какво е интересно? И ние сме български отбор. При 1:0 имаше червен картон. Лудогорец е най-добрият отбор, без конкуренция, но не им трябват съдии. Защо са им съдии, те са с 10 точки пред противниците. Пирин също е български отбор, не е израелски отбор. Една грешка, един автогол, не ни вкараха гол, това си беше автогол. Груба индивидуална грешка на Янко Сандански. Той вместо да ритне, иска да лъже и стана гол, автогол”.

Косоварят призна, че не е могъл да вдигне „орлетата” в съблекалнята след изравнителния гол секунди преди почивката. И каза, че през цялата първа част Лудогорец са били „умрели”.

„Не мога да ги вдигна в съблекалнята. Бяха умрели (Лудогорец), загубихме самочувствие след почивката. Те бяха умрели, ние ги върнахме. Второто полувреме Лудогорец си върна живота, върнаха се в играта. Съдията не дава картони, тук не дава, там чака и накрая ни дава червен картон. 1:0 за нас, червен картон и после щеше да се види какво щеше да стане второто полувреме”.

„Ние се борим чисто, тук нямаме нито една точка спечелена със съдии, борим се с труд и пот. Първото полувреме показахме как се играе срещу един голям отбор”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки