Берое с деветима национали

Трима са повиканите от Петев

Берое с деветима национали

Девет футболисти на „Берое“ получиха повиквателни за различни национални отбори на България, съобщи официалният сайт на клуба.

 
Благой Макенджиев, Спас Делев и Атанас Зехиров попаднаха в групата на селекционера на „А“ националния отбор Ивайло Петев за предстоящия тренировъчен лагер-сбор в края на месеца. Тогава са предвидени и две контролни срещи. На 25 март от 20:45 ч. България ще излезе срещу Португалия на стадиона в град Лейрия. Четири дни по-късно (29 март) е и втората проверка за представителния национален отбор. Тя ще се играе в Скопие срещу домакините от Македония. Срещата е с начален час 19 ч.
 
Емин Ахмед пък получи първата си повиквателна за национална формация на България. Играчът попадна в сметките на националния селекционер на младежкия отбор на България до 21 г. Антони Здравков за предстоящите УЕФА квалификационни срещи за Европейско първенство. Любопитното е, че Ахмед може да направи своя дебют в Стара Загора, защото срещата от квалификационна група 5 между България до 21 г. и Уелс до 21 г. ще се играе на стадион „Берое“. Двубоят е насрочен за 25 март от 18:30 ч. Вторият мач от предстоящия лагер-сбор на младежкия национален тим е също от квалификациите за Европейско първенство и е срещу Люксембург. Този двубой е насрочен за 29 март от 17:30 ч. в Беген.
 
Ивайло Ангелов, Ивелин Илиев и Михаил Михайлов са повикани за лагер-сбор на юношеския национален тим до 19 г., пред който предстоят квалификации от Елитния кръг на Европейското първенство.
 
Руси Чернаков и година по-малкият Денис Станчев пък получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 17 г., пред който също предстоят двубои от Елитния кръг на Европейското първенство.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки