Антон Велков остава начело на Локо (Сф)

Засега си остава, не е махан, потвърди Иван Василев

Антон Велков остава начело на Локо (Сф)

Антон Велков остава на­чело на Локомотив (София). Специалистът води вчераш­ната тренировка на столич­ните железничари. В понеделник нас­тавникът на червено-черни­те имаше среща със собственика Иван Василев и УС на клуба. Тя бе по повод слабата игра на тима срешу Надежда Доброславци. Локо спечели само с 2:0, а Василев заяви след двубоя, че може да се стигне до треньорска смя­на.

След срешата в понедел­ник Велков поиска малко вре­ме за размисъл дали ще оста­не на кормилото. Изглежда, че старши треньорът е взел бързо своето решение и ос­тава начело на червено-чер­ните.

С това възникналото нап­режение в Локомотив след слабата игра в мача с Надеж­да изглежда туширано. Специалистът обаче ще трябва да има едно наум в бъдещата си работа с железничарите.

"Засега си остава, не е махан. Дали ще изгоня Тони Вел­ков? Това са несериозни не­ща", заяви Иван Василев. "Ние сме доволни от него- вата работа. Надявам се да гледаме в една посока, засега поне гледаме. В крайна смет­ка не сме в А група или във Висша лига, за да има някакъв глобален проблем. Стараем се да решабаме проблемите и да вървим напред. Поели сме по много труден път", добави бизнесменът, цитиран от "Тема спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки