ФК Аристон (Русе) става сателит на Левски (ВИДЕО)

Най-добрите таланти на Аристон ще преминават в академията на Левски

ФК Аристон (Русе) става сателит на Левски (ВИДЕО)

Левски започва партньорство с ФК Аристон (Русе). Затова се договориха днес директорът на академията на Левски Даниел Боримиров и президентът на Аристон Николай Синабов.

Футболната академия на Левски става първа опция за най-талантливите деца на Аристон, които ще продължат професионалния си път на стадион „Георги Аспарухов”.

Като начало един от талантите на Аристон в набор 2006 година ще облече фланелката на Левски на силния международен футболен турнир в Билефелд, Германия. В турнира участие ще вземат Байерн Мюнхен, Барселона, Арсенал, Милан, Андерлехт и Аякс.

„Радвам се, тъй като имаме добра възможност за сключване на едно партньорство с ФК Аристон. Имал съм възможността да наблюдавам някои от възрастите на Аристон и мога смело да твърдя, че има доста интересни деца. Децата са бъдещето и тези деца, които успеят да дойдат от Аристон в Левски няма да съжаляват. В наше лице те ще имат едно много добро развитие за бъдещето си”, заяви Даниел Боримиров пред Левски ТВ.

„Да споделя, че сме горди от тая покана, поласкани. С голям ентусиазъм това дете до представи школата на Аристон и града като цяло”, сподели Николай Синабов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки