Скоулс и Фърдинанд разкостиха Манчестър Юнайтед

Скоулс нарече отбора "хаос без идея какво прави", а Рио посочи деветима прогонени играчи, които са по-добри от сегашните

Скоулс и Фърдинанд разкостиха Манчестър Юнайтед

Пол Скоулс и Рио Фърдинанд разкостиха Ван Гаал и Манчестър Юнайтед.

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс остана потресен от представянето на отбора при загубата с 0:2 от Ливърпул на „Анфийлд” в Лига Европа. Според него играта на Юнайтед е била пълен хаос и играчите не са имали никакъв план за мача.

След 718 мача с екипа на Манчестър Юнайтед, Скоулс заяви, че явно стандартите в отбора са занижени в момента.

„Ливърпул имаше свой модел и начин на игра. Юнайтед нямаше идея какво прави”, промълви Скоулс в студиото за мача на BT Sport.

„Манчестър Юнайтед трябва всеки сезон да се бори за титлата в Англия и трофея в Шампионска лига. Те похарчиха 300 млн. паунда и са шести в първенството. Озоваха се в Лига Европа след отпадане в слаба група в Шампионска лига. А би трябвало да се съревновават с Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Надявам се нито един от тези играчи да не пише, че съжалява в Туитър. Спрете да говорите в социалните медии и почнете да играете. Последното нещо, което искам е Манчестър Юнайтед да е доволен, че е завършил четвърти във Висшата лига или че е спечелил ФА Къп. Арсенал се радва на това”, бесен беше Скоулс

Рио Фърдинанд пък недоумява как след похарчени огромни суми за нови играчи Юнайтед има много по-лош отбор в сравнение с предишни сезони.

Бившият бранител посочи деветима играчи, с които клубът се раздели, но биха подобрили качеството в сегашния състав. В списъка с прокудените, които са по-добри от сегашните играчи Рио включва Анхел ди Мария, Нани, Евра, Дани Уелбек, Джони Еванс, Дарън Флетчър, Рафаел и Шинджи Кагава.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки