Илиев: С тази победа малко по-спокойно ще влизаме в мачовете

„Иван Иванов има много опит и присъствие в съблекалнята”, каза треньорът на Локо (Пд)

Илиев: С тази победа малко по-спокойно ще влизаме в мачовете

Старши треньорът на Локо (Пловдив) Илиан Илиев каза след победата над Монтана с 1:0, че този успех ще внесе повече спокойствие в тима за предстоящите двубои в А група.

 

„Стана един труден мач при условията, които бяха предложени. Отборите играха коректно, нямаше излишни единобоства, сблъсъци. Стояхме така, както трябва да се стои на този терен. Когато си на чужд терен и не отбележиш, се трепери повече. Лесно отстъпихме инициативата, започнахме да играем със сърце, а не с главата си и така те създадоха тези две положения, с които можеше да изравнят. Може би имаше леко напрежение. След тази победа малко по-спокойно ще мислим и ще влизаме в мачовете и няма да мислим толкова за резултата”, каза наставникът на „смърфовете”.

 

„Съжалявам, че си изпуснахме ситуациите. Като върви мача – идва една ситуация, идва друга – трябва да работим още много защото, тези пропуски може да ни костват точките в други мачове”, добави той.

 

„Знаем, че само един отбор е по-напред в България и със селекция, и с всичко. Няма лесни мачове. Мисля, че е добре за българския футбол всеки мач да е със някакъв залог”.

 

„На Иван Иванов му подадохме ръка, дано и той помогне. Момчето каза, че иска да ни помогне. Той има опит и присъствие в съблекалнята”, допълни Илиев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки