1. Novsport
  2. Европейски футбол
  3. Специалния: Имаше засада при гола на Рибери

Специалния: Имаше засада при гола на Рибери

"Оптимист съм за класирането ни на финала", каза Моуриньо

Специалния: Имаше засада при гола на Рибери

Старши треньорът на Реал (Мадрид) - Жозе Моуриньо, остана разочарован от снощната загуба с 1:2 от Байерн (Мюнхен) в първия полуфинал между двата тима от Шампионската лига. Португалецът заяви на пресконференцията след края на срещата, че според него е имало явна засада при първия гол на баварците, но специалистът отказа да влиза в повече в полемики, като заяви, че не иска да критикува никой. 

"При първия гол имаше явна засада, това бе типична грешка, но не искам да отправям критики. Предстои ни реванш и не е като да се нуждаем от исторически обрат - това, което трябва да направим, е съвсем постижимо. Ако бием с 1:0, 2:0, 3:1 в реванша, сме на финала. Оптимист съм за класирането ни на финала", сподели Моуриньо.

Португалският специалист коментира и кражбата на шест чифта футболни обувки и три фланелки на "белите" преди началото на мача на "Алианц Арена". Голямата звезда на тима Кристиано Роналдо е останал без цели три чифта бутонки:

"Кражбата на обувките на Кристиано е срамота. Невъзможно е да се случи нещо подобно на "Бернабеу".

"Това е първата ни загуба в Шампионската лига този сезон, но тя не ме кара да изпитвам негативни усещания. Загубихме далеч от дома в един хубав мач. Това бе един типичен полуфинален мач от Шампионската лига", каза още "Специалния", а запитан за причината за поражението на "лос бланкос", португалецът отговори така: "Защото Байерн вкара гол в 90-ата минута".