Марин Бакалов: Аз спасих Курдов за футбола

Спортно-технически­ят директор на Ботев Пд Марин Бакалов обя­ви, че няма нищо лич­но против нападателя Атанас Курдов и не той е причината голаджията да не получава шанс за изява

Марин Бакалов: Аз спасих Курдов за футбола
Спортно-технически­ят директор на Ботев Пд Марин Бакалов обя­ви, че няма нищо лич­но против нападателя Атанас Курдов и не той е причината голаджията да не получава шанс за изява.
 
- Лично аз спомогнах за спасяването на фут­болната кариера на Курдов. Знаете, че той се върна в България след тежка контузия. Може да го питате лич­но кой му подаде ръка тогава, в този тежък момент за него. Сега всичко е в ръцете на Наско, няма как аз да имам нещо против него - обяви пред "7 дни спорт" Бакалов, който днес ще чества 50-годишен юбилей.
 
Той призна, че на­истина е разговарял с Курдов да играе в мач на формацията, подвизаваща се в под 19.
 

- Наско не взе участие в мача с Нефтохимик, а треньорите от ДЮШ ме помолиха да го питам дали би играл в пред­стоящия мач на тази формация, тъй като съм в по-близки отно­шения с него. Курдов отказа и този въпрос повече не е повдиган. Няма нищо нередно или лошо да помогне на юношите, когато не е взел участие в мача на първия тим - каза още Бакалов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки