1. Novsport
  2. Световен футбол
  3. Коринтианс си върна първото място в група 8 на Копа Либертадорес (ВИДЕО)

Коринтианс си върна първото място в група 8 на Копа Либертадорес (ВИДЕО)

Атлетико Минейро спечели третата си победа в група 5 на турнира

Коринтианс си върна първото място в група 8 на Копа Либертадорес (ВИДЕО)

Коринтианс се изкачи на първо място в група 8 на турнира Копа Либертадорес, след като победи с 2:0 парагвайския Серо Портеньо в директния мач срещу лидера. Бразилците загубиха с 2:3 първия мач срещу парагвайците миналата седмица, но в сряда вечер поправиха грешката си и водят отново с две точки срещу преследвачите.

Коринтианс започна перфектно мача благодарение на Лука, който откри резултата в 21-та минута с добавка след слаб удар на Бруно Енрике. Победата беше подсигурена в 61-та минута, когато защитникът Виктор Мареко прехвърли собствения си вратар за крайното 2:0.

Коринтианс е лидер в класирането на група 8 с две точки аванс срещу Серо Портеньо и колумбийския Индепендиенте Санта Фе, който победи с 3:0 чилийския Кобреса.

Атлетико Минейро спечели третата си победа в група 5 на турнира, след като Хуан Касарес, Патрик и Юри вкараха головете за успеха с 3:0 над Коло Коло. Бразилците са лидери с актив от десет точки, еквадорският Индепендиенте е втори със седем, а чилийският Коло Коло заема третото място с пет пункта.