Зехиров и Динков под въпрос за Берое - Лудогорец

Всички останали футболисти ще бъдат на разположение на старши треньора Петър Хубчев

Зехиров и Динков под въпрос за Берое - Лудогорец

„Берое“ посреща шампиона „Лудогорец“ в двубой XXVI кръг на „А“ професионална футболна група. Срещата ще се състои утре, 19-и март, от 16:30 часа, а главен съдия е Стефан Павлов от Бургас.

 
Билетите за мача вече са в продажба в системата на eventim, а утре касите на стадион „Берое“ ще отворят два часа преди началото. Напомняме, че и за този двубой „Берое“ пусна специални билети. Те са на цена 10 лв. и важат за еднократен вход на съответния двубой, а паричната разлика от стандартната цена за мачовете ще отива във фонда за предстоящия празник на „Берое“.
 
Атанас Зехиров и Георги Динков се подготвяха индивидуално през изминалата седмица и са под въпрос за съботния мач, а всички останали футболисти ще бъдат на разположение на старши треньора Петър Хубчев, съобщи официалният сайт на Берое.
 
В изминалия кръг на родния шампионат „Берое“ почива заради изваждането на „Литекс“ от първенството, а „разградчани“ надделяха с 3:1 на „Славия“ (София).
 
Преди изиграването на настоящия XXVI кръг „заралии“ заемат трета позиция с актив от 36 точки, а „Лудогорец“ оглавява класирането с 51 пункта.
 
Съдийската комисия към БФС повери двубоя на Стефан Павлов от Бургас, а негови първи помощници ще бъдат Диян Вълков от Варна и Станимир Илков от Бургас. В допълнителна помощ на съдийството ще бъдат асистентите Николай Колев и Волен Чинков, и двамата от София, а четвърти рефер е Иван Вълчев също от столицата. Делегат на БФС е Николай Вълчев от Ловеч, а оценка на работата на съдиите ще постави Йордан Сталев от Пловдив.
 
Предстощият двубой между двата отбора е под номер 13 в историята на „А“ група, като досега „беройци“ са надделявали веднъж срещу 7 победи от страна на „разградчани“, а 4 са срещите, завършили без победител. Головата разлика е 6:23, в полза на „Лудогорец“.
Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки