Сензациите в пресата: Лудогорец се гласи за титла на "Герена"

ЦСКА шпионира Берое, Пирин опитва да избегне наказание с полицаи под прикритие

Сензациите в пресата: Лудогорец се гласи за титла на "Герена"

Сензациите в родната спортна преса на 20 март, неделя, 2016 година:

24 часа: Лудогорец с шанс да стане шампион на „Герена”

Лудогорец се справи с 2:0 и с Берое в Стара Загора и има шанс да ста­не за пети пореден път шампион на България още в края на април, и то на стадиона на преслед­вача си Левски - „Георги Аспарухов".

Тимът от Разград има 14 точки преднина пред „сините" и преди сблъ­съка между двата отбора на  „Герена"  Левски има домакинства на Бе­рое и Ботев. „Орли­те" също приемат „жълто-черните" от Пловдив, а преди гостуването в София почиват.

След дербито между „Левски" и „Лудогорец" на 23 април от 20 ч оста­ват 6 кръга до края на първенството.

Стандарт: ЦСКА отново шпионира противника за Купата

ЦСКА прати съглед­вачи под Аязмото да гледат Берое - Лудо­горец. Естествено цел­та не е самият двубой, а това как подхождат Пе­тър Хубчев и староза­горци в трудни мачове. Идеята е треньора на "червените" Христо Янев да получи пълна информация за действи­ята на заралии, тъй ка­то двата отбора ще се изправят един срещу друг на 6 април под Аяз­мото в първия мач от турнира за Купата на България.

Това не е но­ва практика за "армей­ците". За четвъртфинал­ния двубой срещу Созопол, Христо Янев отно­во си бе написал домаш­ното. Тогава той бе пра­тил съгледвачи на мача от "Б" група между мор­ския тим и Локо (Мез­дра) (2:0). Това помогна на ЦСКА да стигне до победа над Созопол с 3:0, което ги прати на 1/ 2 финала на турнира.

7 дни спорт: Агенти под прикритие ще пазят Пирин

Цивилни полицаи ще се опитат да опазят Пирин от наказание по време на днешния мач с Монтана от 26-ия кръг на "А" група. Агентите под прикритие ще бъдат внедрени сред публиката и ще следят за реда. Клубът е с последно предупреждение за лишаване от домакинство.

Треньорът Наджи Шенсой ще може да разчита на най-доброто. Единствената въпросителна е дали да започне с Мартин Тошев на върха на атаката. Нападателят е с леки оплаквания и най-вероятно няма да се рискува с пускането му от първата минута.

Емил Велев пък пресметна, че днешният мач не решава битката на дъното. "До края на първенството има още много време, Пирин ще ни гостува, така че тази среща не решава кой да отиде на бараж", обяви треньорът на Монтана.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки