Илиан: Не ме е яд за двете точки, а че не играхме

„Водим с червен картон за Черно море и чакаме да свърши мача, това е манталитет”

Илиан: Не ме е яд за двете точки, а че не играхме

Треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев смята, че неговият отбор само е чакал мачът да свърши с човек повече и гол аванс рано-рано при гостуването на Черно море. „Моряците” измъкнаха 1:1 с 10 души, въпреки че бяха с човек по-малко почти през целия мач.

„Обяснение не мога да намеря. Изгонването ни подейства по-зле, Черно море ги мобилизира. Ние се отпуснахме, почнахме да даваме лесни топки. Съжалявам не толкова, че изпуснахме две точки, а че не играхме това, което можем. Трябваше да държим повече топката, да сменяме фланговете, да използваме численото си превъзходство. Ако така разхождаме топката, ще намерим дупка да влезем, както стана в последните 10 минути”, каза Илиев след мача пред Диема Спорт 2.

„След изравняването се сетихме, че трябва да търсим другата врата, но това е психика. С човек повече, водим и чакаме да свърши мача”, призна той.

„Трябва да поздравя Черно море, че не се предадоха. Доволен съм не толкова, че не бихме, а че не играхме. Самочувствието се вдига с победи и точки. Имаше коментари, че Локомотив може да остане без точки февруари и март, защото имаме 4 гостувания и домакинство на Левски. Но видяхте, че успяхме да вземем 5 точки”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки