Гаджев скоро ще обяви новия си отбор

Готвя се самостоятелно, а не с отбор, казва халфът

Гаджев скоро ще обяви новия си отбор

Бившият капитан на Лев­ски Владимир Гаджев продъл­жава да е без отбор. След ка­то напусна „Герена" през зим­ната пауза, той за малко се подготвяше с Кубан Краснодар, с който подписа предва­рителен договор през септем­ври. Заради проблемите на клуба и забраната за картотекиране на нови футболисти халфът прекрати контракта си с руснаците и се закани да ги съди във ФИФА.

В момента бившият национал се подготвя самостоятелно в София и изчаква развитие около тран­сфера си. Един от варианти­те пред него бе да премине в пловдивския Локомотив (Пд). За това призна и собственикът на смърфовете Христо Крушарски преди две седмици.

"Все още нямам отбор. Ско­ро ще разберете къде ще продължа кариерата си. В мо­мента се готвя самостоятел­но в София, а не с някой тим", лаконичен бе Гаджев пред „Те­ма Спорт".

Въпреки твърде­нието, че е в България, сиг­налът от телефона на полуза­щитника подсказваше, че мо­же би е заминал за чужбина. Припомняме, че преди време юношата на сините поддържаше форма с втородивизионния Пирин (Рз), където треньор е Николай Митов.

През есента Гаджев изигра общо 8 срещи за Левски в А група и за Купата на България, в които реализира едно попа­дение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки