Берое вече има готов проект за общежитие за ДЮШ

Подмладяване на тима е основната задача пред старши треньора Петър Хубчев за бъдещето

Берое вече има готов проект за общежитие за ДЮШ

Берое е готов с проекта си за общежитие за Детс­ко-юношеската школа. Идеята съществува от доста време, но основна­та пречка на този етап е подходящата форма на фи­нансиране. Според запозна­ти от ръководството на клуба са близо до това да разрешат този проблем. Засега обаче не се разкри­ват повече подробности, пише „Тема спорт”.

Под Аязмото отчитат, че общежитието е нещо­то, което липсва на Берое и в това отношение клубът изостава от някои от водещите тимове, ко­ито имат пан­сиони и това ги улеснява при подбора, подго­товката и ре­жима на млади­те футболисти. Свои общежи­тия имат Левс­ки, Литекс, Лудогорец.

"За това сме се насочили в тази насока, тъй като това е нещо, свързано с бъдещето и с развитието на младите футболисти", споделиха от управата на заралии.

Именно постепенното подмладяване на тима е основната задача пред старши треньора Петър Хубчев за бъдещето. Очак­ва се през лятото тимът да се откаже от услугите на Елиаш да Силва (34 г.). Договорът му изтича и ве­роятността да му бъде предложен нов не е особе­но голяма. Почти сигурно ще бъде освободен и Том. Той така и не успя да се на­ложи като основен играч в селекцията на Хубчев.

Още трима са играчите на Берое, чиито договори изтичат през лятото - Ге­орги Сърмов, Игор Джоман и Исмаил Иса. Зелено-белите държат най-много при тях да остане Сърмов. Ше­фовете на клуба ще започ­нат разговори с играчите след полуфиналите за Купа­та на България с ЦСКА. При отпадане от червените Берое ще трябва да се кла­сира в тройката на А гру­па, за да спечели евровиза. Именно това е и целта пред тима. Ако тя не бъде изпълнена, то може да има рестрикции в бюджета.

Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки