Викторио Павлов: Имаме шанс срещу Германия

„Момчетата постигнаха нещо голямо срещу Холандия", каза селекционерът на юношите до 17 години

Викторио Павлов: Имаме шанс срещу Германия

Селекционерът на юношите до 17 години Викторио Павлов остана много доволен след равенството 0:0 с Холандия на старта на елитния кръг. Той сподели, че ако тимът покаже подобно лице, може да вземе нещо и от Германия. Двубоят с Бундестима е днес от 16:00 часа.

„Момчетата постигнаха нещо голямо срещу Холандия. Затова заслужават само похвали. Благодарен съм и за стореното. Всички се раздадоха, можем да се гордеем с тях. Надявам се, че ще се представим по същия начин срещу Германия и ще имаме шанс, защото и противникът е много сериозен отбор. Момчетата видяха, че когато всички работят заедно и искат да спечелят, нещата се получават. Не успяхме да отбележим гол на Холандия, но както ние изпуснахме, така и те не реализираха. Димитър Шейтанов за пореден път показа, че е класен вратар и може да се разчита на него. Все пак заслугата за равенството е на целия отбор, който се представи на много добро ниво", заяви селекционерът Викторио Павлов.

След мача с Германия ни предстои още един - със Словакия на 29 март от 19:00 часа. Този тим в първия кръг загуби с 1:5 от Бундестима. За европейското първенство в Азербайджан през май се класират първите отбори във всяка група, а от всички втори тимове ще отпадне само този с най-слаби показатели.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки