Струмска слава се кани да бие осакатения Миньор за сефте от 15 години

Миньор е без трима ключови играчи, несменяем бранител на Струмска слава се контузи, Джаейоба също пропуска дербито

Струмска слава се кани да бие осакатения Миньор за сефте от 15 години

Миньор (Перник) ще компенсира с млади играчи отсъстващите заради наказания и контузии седем футболисти в утрешното регионално дерби със Струмска слава в мач от 24-тия кръг на Югозападна "В" група. На терена утре няма да излязат заради натрупани картони капитанът Томислав Павлов, Даниел Стефанов и Даниел Гогов. Контузен е Христо Габаров. От състава за пореден път ще отсъстват трайно контузените Адриан Олегов и Иво Райков, все още не е изтекло наказанието на Антон Киров.

Струмска слава възнамерява да се възползва от затрудненията на Миньор, призна старши треньорът Владимир Димитров. В продължение на 15 години радомирци нямат победа срещу Миньор и сега са с намерение да нарушат традицията.

Вчера обаче по време на тренировка централният защитник на Струмска слава Николай Николов е усукал коляно и няма да излезе на терена. Досега той е участвал във всички мачове без да бъде сменяван. Заради лични ангажименти ще отсъства и нигериецът Екундайо Джайеоба. В състава обаче се завръща Димитър Петков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки