Киево и Рома не излъчиха победител - 0:0

Киево и Рома завършиха при резултат 0:0 сблъсъка помежду им от 36-ия кръг на италианската Серия А

Киево и Рома не излъчиха победител - 0:0

Киево и Рома завършиха при резултат 0:0 сблъсъка помежду им от 36-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят, който се проведе на стадион „Марк Антонио Бентегоди”, бе равностоен, а и двата тима имаха голови положения пред противниковата врата, но не успяха да достигнат до попадения и двубоят завърши при нулево равенство.

Първата по-интересна ситуация в мача дойде в 9-ата минута, когато Фернандо Гаго стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на домакините – Стефано Сорентино, се справи с изстрела на полузащитника на Рома.

До края на първата част нямаше много интересни моменти пред двете врати, като Боян Къркич се отчете с пропуск за гостите в 38-ата минута, а в следващите минути добри положения за Киево не успяха да реазилират Перпарим Хетемай и Серджо Пелисиер.

Второто полувреме предложи на зрителите по-вълнуващи моменти, но двата отбора направиха много пропуски. Почти веднага след подновяването на играта през втората част Лука Ригони стреля към Джанлука Курчи, но кълбото излезе в аут, а малко след това Фабио Борини пробва късмета си с далечен удар, но вратарят на домакините отрази.

Около 60-ата минута интересните моменти бяха пред вратата на Киево – пропуски обаче направиха Борини, Тайо и Хайнце. В 69-ата минута Майкъл Брадли пропусна да отбележи гол за Киево, а след тази ситуация се откри голова възможност и пред Дженаро Сардо, но и той не вкара.

До края на двубоя имаше още няколко по-интересни моменти. Тоти, Перота, Борини и Гаго бяха близко до гола, но нито един от четиримата футболисти не успя да реализира. Серджо Пелисиер пък се отчете с пропуск за домакините.

Така двубоят завърши при нулево равенство. След изиграването на 36 мача от началото на сезона в Серия А Киево има актив от 45 точки и е на 12-ото място. Рома пък е 52 пункта на 7-ата позиция.

Лацио си взе и нападател от Верона

"Орлите" броиха 15 млн. евро за Нослин

Интер ще представи новия си вратар през следващата седмица

Хосеп Мартинес ще подпише с тима

Манчестър Юнайтед все още има силен интерес към Зиркзее

Според източника мениджърът на „червените дяволи“ смята трансфера на 23-годишния нидерландец за приоритет

Рафаел Варан вече е в Комо, близо е до подпис с местния тим

Французинът ще излезе без пари на тима

Официално: Аталанта привлече в редиците си Бен Годфри

Трансферната сума по неговия трансфер не бе обявена

Италия ще излезе с прекроена защита в 1/8-финала срещу Швейцария

Вижте подробности

Интер и ПСЖ с най-много футболисти на елиминациите на Евро 2024

Вижте подробности

Донарума: Трябва да направим минимум грешки срещу Швейцария

Стражът на Италия се надява на успех

Спалети показа скромност, печели милиони и носи часовник за едва 300 евро

Това е голяма изненада

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки