Ремонтът на "Армията" ще бъде завършен до две седмици

Игрищата на Панчарево пък ще бъдат завършени между 18 и 24 юни

Ремонтът на "Армията" ще бъде завършен до две седмици

Изграждането на нови те­рени на "Армията" и базата в Панчарево тече с ударни темпове. На стадиона в Борисовата градина поливна­та система вече е завършена почти изцяло и още в събота или неделя ще започне поста­вянето на новите чимове трева. Идентично е положе­нието и в Панчарево. Едини­ят терен е готов за затревя­ване, а другият, който бе напълно обрасъл в растител­ност преди началото на дей­ностите, все още се довъ­ршва.

Първа ще е готова "Армия­та" - най-късно в рамките на две седмици. Игрищата на Панчарево пък ще бъдат завършени между 18 и 24 юни. Така те ще се използват пъл­ноценно за тренировъчните занимания на отбора за нача­лото на следващото първен­ство. Червените повече няма да търсят къде да водят за­ниманията си, както бе през последните няколко, сезона, а ще се подготвят при адек­ватни условия.

Инвестицията в терени­те е в размер на над 800 000 лева, което е съвсем пълноценно "оздравяване" предвид, че те са държавна" собстве­ност. През последните годи­ни не е имало толкова мащаб­на дейност по стадиона и Панчарево. А в плановете на настоящото ръководство влиза и цялостна реконструк­ция на "Армията" и превръща­нето ѝ в модерно европейско съоръжение.

В същото време стана яс­но, че премии за спечелената Купа на България са получили дори играчите, които бяха освободени от тима по вре­ме на зимната пауза в първен­ството. Това са Иво Иванов, Владислав Узунов и Радой Бо­жилов.

Снимките от ремонта на "Армията" са на Novsport.com.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки