Кметът на Казанлък поздрави футболистите от Розова долина за силния сезон

Розова долина записа най-доброто си класиране от повече от 20 години насам, след като завършиха на второ място във "В" Югоизточна група

Кметът на Казанлък поздрави футболистите от Розова долина за силния сезон

Кметът на Казанлък Галина Стоянова поздрави футболистите от Розова долина за силния сезон в Югоизточната "В" група и им раздаде парични премии. Стоянова обеща на играчите, че Общината ще продължи да ги подкрепя и оцени като най-голямо постижение на футболистите, че са истински екип. "Най-важното, което направи изминалия сезон е да сте заедно!", каза тя.

Кметицата благодари на ръководството на клуба, на целия Управителен съвет, на бизнеса за подкрепата към футбола в град Казанлък. Като признание за успешната работа, всички 25 футболисти на Розова долина получиха от кмета парична награда.

"Носите най-скъпата марка за града - "Розова долина", независимо в коя група ще продължите! Пожелавам ви спокойно лято и силен следващ сезон!", каза на церемонията Стоянова. Футболистите на Розова долина записаха най-доброто си класиране от повече от 20 години насам, след като завършиха на второ място във "В" Югоизточна група. Остават надеждите на отбора и феновете да достигнат желаната "Б" професионална футболна група, което зависи от решението на БФС за новите Висша лига и "Б" група.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки