Моуриньо отказа благотворителен мач на "Олд Трафорд"

Специалния щеше да води Отбора на Англия и да се изправи срещу Бербатов, който е в Отбора на звездите

Моуриньо отказа благотворителен мач на "Олд Трафорд"

 Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е отказал да вземе участие в благотворителен мач на „Олд Трафорд“ тази неделя.

Той трябваше да е начело на Отбора на Англия, включващ бившия вратар на Арсенал Дейвид Сиймън и бившия защитник на Манчестър Юнайтед Фил Невил.
 
В Отбора на звездите пък ще играят Роналдиньо, Кафу, Едгар Давидс, Ето’о, Фабио Канаваро, Дида, както и Димитър Бербатов. В двата тима ще се изявяват и други известни личности от цял свят.
 
Това щеше да е първия мач на Специалния на „Олд Трафорд“, но той е предупредил организаторите, че има други задължения, върху които е концентриран. Вместо него, мениджърът на Съндърланд Сам Алърдайс ще поеме Отбора на Англия.
 
 
На 27 май Моу направи първата си визита на базата на Юнайтед в Карингтън и се запозна с новото си работно място. Той се срещна с изпълнителния директор Ед Уудуърд и със сър Боби Чарлтън, но все още му предстои разговор с Райън Гигс.
 
Уелсецът бе помощник-треньор на Дейвид Мойс и Луис ван Гаал, но сега бъдещето му на тази позиция не е ясно, тъй като Моуриньо ще доведе със себе си помощника Руи Фариа.
 
Така ако Моу и Уудуърд не предложат нов договор на най-титулувания футболист в Англия, то той може да прекрати 29-годишната си кариера в клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки