ЦСКА със заявка за "Б" група, Божков залага на Зафиров

Адалберт Зафиров е новият наставник на ПФК ЦСКА АД, като вече работи по селекцията на дружеството, което трябва да бъде оздравено от Васил Божков

ЦСКА със заявка за "Б" група, Божков залага на Зафиров
Адалберт Зафиров е новият наставник на ПФК ЦСКА АД, като вече работи по селекцията на дружеството, което трябва да бъде оздравено от Васил Божков, пише "24 часа". То има подадена заявка за участие в “Б” група, но в момента не покрива нито едно изискване на БФС за съществуването си. Все пак има срок до 30 юни, за да бъдат оправени кашите.

Зафиров вече преговарял с някои играчи, които бяха освободени от ЦСКА след вземането на купата като Николай Цветков и Милен Кикарин.

От БФС уверили Божков, че забраната за картотекиране на нови футболисти можела да бъде заобиколена със свободни агенти. Според юристи обаче това е невъзможно.

В момента старото дружество на ЦСКА има дългове за над 30 милиона лева според делото за несъстоятелност.

Новото дружество, което е на основата на “Литекс” и “Чавдар” (Етрополе), пък смята да покрие дълговете към НАП с инвестиции в базата на “Българска армия” и Панчарево, обясни един от собствениците Юлиан Инджов. И двете са държавна собственост и са към Министерството на младежта и спорта.


Договорът за ползването им обаче е в старото дружество. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки