Бразилия разкова 7:1 Хаити (ВИДЕО+СНИМКИ)

Филипе Коутиньо наниза хеттрик, Селесао загуби Каземиро за последния мач

Бразилия разкова 7:1 Хаити (ВИДЕО+СНИМКИ)
Филипе Коутиньо наниза хеттрик, а Бразилия разби 7:1 Хаити мач от втория кръг на група „В” на Копа Америка.
 
Ренато Аугусто се отличи с два гола, а резервите Лукас Лима и Габриел също се разписаха за „Селесао”, докато Джеймс Марслин отбеляза попадението на утехата за Хаити.
 
Резултатът – идентичен с кошмарното 1:7 на Бразилия от Германия в полуфиналите на Световното първенство преди две години, изведе „кариоките” на първото място в група „В” с равни точки (по 4) с Перу, който извъртя 2:2 с Еквадор.
 
Коутиньо даде позитивен старт на Бразилия на „Camping World stadium” с гол след 14 минути игра, когато играчът на Ливърпул проби мощно и заби в мрежата от границата на наказателното поле.

 
Той удвои в 15 минута, благодарение на Жонас, който с едно докосване елиминира двама и чукна топката, оставяйки най-лесната задача за Коутиньо – да засече във вратата.

 
Ренато Аугусто направи 3:0 в 35-ата минута, когато беше оставен непокрит, за да засече атрактивно с глава центриране отдясно.
 
Въпреки че изглеждаше, че 8-кратният шампион на „Копа Америка” ще отпусне педала на газта през второто полувреме, те продължиха да създават положения с желание срещу 74-ия в света Хаити.

 
Габриел вкара четвъртия 13 минути след като замени Жонас на почивката, и неговият съотборник в Сантос Лукас Лима засече с глава в мрежата центриране на Дани Алвеш осем минути преди края.
 
Хаитският нападател Марслин причини удоволствие на карибския контингент в Орландо с добавка за 1:5. Но Ренато Аугусто възстанови аванса на Бразилия от 5 гола, когато завъртя в далечния ъгъл с удар извън наказателното поле след лошо изчистена от вратаря топка.

 
Коутиньо оформи своя хеттрик в последната минута на добавеното време с фирмения си шут от 25 метра.
 
Лошите новини за Бразилия са, че Каземиро получи жълт картон, който ще го лиши от участие в последния мач от груповата фаза срещу Перу в понеделник.

 

Тимът на Дунга започна надпреварата с 0:0 срещу Еквадор. Хаити, който загуби първия си мач с 0:1 от Перу, се изправя срещу Еквадор в последния кръг.  

 
 

С единствения гол през второто полувреме, дело на Милър Боланьос, Еквадор успя да изравни от 0:2 срещу Перу за крайното 2:2.
 
През първото полувреме Паоло Гереро направи две асистенции в първите 13 минути за Перу. Той даде извеждащ пас на Кристиан Куева, който финтира технично защитник и прати в мрежата. Гереро свали центриране от свободен удар на дъгата и Едисон Флорес направи 2:0 с удар в далечния ъгъл.
 
Еквадор намали в 39-ата минута, когато Енер Валенсия свали мек пас и от воле заби за 1:2.
 
Три минути след почивката Джеферсън Монтеро и Кристиян Нобоа комбинираха и Монтеро се озова зад защитата, за да немри Боланьос пред опразнената врата. 

Перу и Бразилия (по 4 точки) се срещата в последния мач, докато Еквадор, който изостава с 2, играе с Хаити. 

 

Копа Америка 2016, Група B

Поз Отбор М П Р З Г. Точки
1 Бразилия 2 1 1 0 6 4
2 Перу 2 1 1 0 1 4
3 Еквадор 2 0 2 0 0 2
4 Хаити 2 0 0 2 -7 0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки