Целта пред Левски е титла, купа и достойно представяне в Европа (ВИДЕО)

„Приехме оставката на Георги Иванов, надявам се скоро да имаме нов спортен директор и главен скаут”, каза Ники Илиев

Целта пред Левски е титла, купа и достойно представяне в Европа (ВИДЕО)

„Целта пред Левски за новия сезон е спечелването на шампионската титла и Купата на България, както и достойно представяне в евротурнирите.”

Това заяви новият председател на „синия” Управителния съвет Николай Илиев.

„Искам първо да благодаря за доверието, което ми гласуваха останалите членове на УС. Знам, че това е голяма отговорност, която съм готов да приема. Надявам се да работя професионално, както го прави Иво Тонев, а и заедно с останалите ми колеги да взимаме най-точните решения за Левски”, посочи Илиев.

„Разгледахме оставката на Георги Иванов и единодушно гласувахме да му дадем възможност да продължи с развитието си там, където иска да отиде. Имайте предвид, че направих всичко възможно да задържа Георги Иванов и той да остане спортен директор на Левски. Рядко се намират такива професионалисти, той бе изключително ценен, въпреки грешките, които навярно е допуснал, защото безгрешни хора няма. Съжалявам, че няма да продължим съвместната си работа и му пожелавам успех от цялото си сърце, като се надявам един ден отново да работим заедно.”



За вакантната вече позиция на спортен директор:

„На приключилото заседание на УС обсъждахме въпроса за спортен директор и определни имена. По всяка вероятност ще имаме човек на този пост, но не мога да кажа кога. Преговарям с обсъжданите имена и се надявам скоро да имаме такъв, както и главен скаут, който е необходим, за да се работи още по-добре.”

За лятната подоготовка на Левски:

„Ще изиграем около 5-6 мача на първия ни лагер, за който треньорът ще може да разчита на 14 футболисти и още 7 юноши.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки