Станислав Ангелов: Бъдещето ми ще е ясно до края на седмицата

"На този етап няма нищо реално. Виждате, че се пише, спекули­ра се."

Станислав Ангелов: Бъдещето ми ще е ясно до края  на седмицата

Шефът на Детско-юношес­ката школа на Левски на ста­дион "Раковски" Станислав Ан­гелов не отрече, че има въз­можност да стане спортен ди­ректор на „Герена". В момента постът е свободен, след като Георги Иванов подаде оставка преди малко повече от седми­ца, а тя бе приета от Управителния съвет на заседанието в понеделник.

Новоизбраният председател на ръководния ор­ган на Левски Николай Илиев за­яви след събранието, че е бил упълномощен да преговаря с няколко човека, които да зае­мат позицията, овакантена от Гонзо. Сред спряганите имена освен Пелето е и това на Андрей Желязков. Жужо вече веднъж е бил на поста в среда­та на 90-те години. Вариант е и Христо Йовов.

"Няма какво да си говорим в момента по тази тема. Не мо­га да кажа нищо по-различно от това, което знаете. На този етап няма нищо реално. Виждате, че се пише, спекули­ра се. Ще видим, има време. Аз все пак съм част от клуба и продължавам да си върша ра­ботата. Ако има някакви инди­кации, ще разберете. До края на седмицата ще е ясно бъде­щето ми", обясни Станислав Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки