Берое започва в 18:00 днес

В екипа на Александър Димитров ще бъдат Ивайло Йорданов, Влади­мир Манолков, мястото си запазва Пламен Липенски

Берое започва в 18:00 днес

Берое ще даде старт на лятната си подготовка днес. Новият треньор Алек­сандър Димитров ще изве­де футболистите за първа тренировка преди начало­то на новия сезон в 18:00 ча­са. Заниманието ще се про­веде на спортна база "Бе­рое" или бившия стадион "Локомотив".

Два часа по-рано бившият наставник на юношеския национален отбор ще даде пресконфе­ренция, на която ще обяви плановете си за развитие на тима. Досега специали­стът не е говорил след наз­начението си на треньор­ския пост в Стара Загора. В екипа на Димитров ще бъдат един от четвъртите в света от САЩ 94 - Ивайло Йорданов, както и Влади­мир Манолков, мястото си запазва Пламен Липенски.

До момента заралии се подсилиха с шестима фут­болисти - Алекс Колев, Ва­сил Панайотов, Ерик Почански, Александър, Василев, дошъл като преотстъпен от Лудогорец, Христофор Хубчев и Иван Пенев. По­следният премина функ­ционални изследвания вче­ра заедно с Веселин Пенев, Георги Динков, Илия Мила­нов, Емин Ахмед, Неманя Милисавлевич и Педро Маркес. Останалите нови го сториха в понеделник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки