Венци Стефанов: Дуде, Моканза и Манзоро имат само претенции и капризи, казах на Жереми да си ходи

Президентът на Славия се надява на по-лек съперник в Лига Европа

Венци Стефанов: Дуде, Моканза и Манзоро имат само претенции и капризи, казах на Жереми да си ходи

Славия ще се раздели с външния полузащитник Жереми Манзоро.

Французинът е вбесил ръководството с поведението си по време на лагера в Банско. Той на своя глава е решил да не се яви на две от тренировките на отбора.

Това е преляло чашата на търпението от страна на клуба към него и е било решено крилото да бъде освободен. Припомняме, че не за първи път 24-годишният футболист създава проблеми.

Именно неспазване на спортния режим, постоянни закъснения и отсъствия от занимания бяха причината през зимната пауза той да бъде пратен под наем в кипърския Анортозис. Желанието на белите бе да го използват в мачовете от Лига Европа, но това няма да се случи и договорът му ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

"Жереми Манзоро каза, че не иска да играе в България, не му харесва тук и не бил щастлив. Аз му обясних, че като не е щастлив у нас, да си търси късмета другаде. Ще се разделим по взаимно съгласие. Насила хубост не става. Разочарован съм. Той е третият французин, който има огромни претенции, а на среща не показва нищо. Извинявайте, но ние не сме сиропиталище. Вижте, този Касай беше уникален, перфектен и като човек, и като футболист. Но в Дуде, Моканза и Манзоро няма нищо професионално. Те имат само претенции и капризи!"

"Единият си ходи, когато си иска, във Франция, другият си прави каквото иска, третият по три дни не идва на тренировки. Този Моканза вика, че е контузен, като не е в основния състав. В Славия не толерираме такива играчи. Дано Манзоро да е щастлив някъде другаде", обясни Венцеслав Стефанов ситуацията с Манзоро, който изигра общо 45 срещи за Славия и вкара 11 гола. Президентът на белите добави пред „Тема спорт”, че се надява на по-лек съперник в Лига Европа.

"Ще дадем шанс на момчетата, които си извоюваха правото да играят в турнира. Не искам да правим гръмка селекция. Не е коректно сега тези, които постигнаха този успех, да ги оставим на пейката за сметка на други. Би ми се искало да имаме лек съперник. Убедих се напоследък, виждате и на Евро 2016, че няма слаби отбори. Трябва да стоим на земята и да отчетем, че сме доста по-назад от другите. Дано с мъжество и битка надделеем", каза още Стефанов.

Ботев Пд взе двама нови

Вижте кои са те

Левски се поклони пред Гунди и Котков

Днес се навършват 53 години след трагедията на Витиня

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Лудогорец продължава с победите след 4:1 над Университатя (ВИДЕО)

Разградчани са безгрешни в лятната си подготовка до момента

Левски отнесе Септември София с 5:0 (ВИДЕО)

"Сините" с впечатляващо представяне на "Герена"

Стипич: Очаквам нови играчи следващата седмица

"Няма как да не съм доволен", заяви треньорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки