Стойчо Стоилов, Емил Димитров и синът на Гриша Ганчев влизат в управата на ПФК ЦСКА София

Христо Янев се отказа да пътува до Франция

Стойчо Стоилов, Емил Димитров и синът на Гриша Ганчев влизат в управата на ПФК ЦСКА София

Стойчо Стоилов ще бъде назначен на пост в ЦСКА. Неговите функции най-вероятно ще са на спортно-технически директор.

44-годишният Стоилов е бивш футболист на армейците, като носи червената фланелка през първата половина на 90-те години. Той е част от състава при елиминирането на Парма и победата над Ювентус.

Функциите му в ЦСКА няма да се различават с нищо съществено от това, което до момента той е правил в Ловеч. Известно е, че бившият халф е сред най-приближените хора на финансовия благодетел на червените Гриша Ганчев.

Стоилов вече написа в профила си в една от социалните мрежи, че е на работа в ПФК ЦСКА София - клубът, който ще участва в новия формат на А група.

През 1991 година той е привлечен на „Армията" от Пирин Благоевград. Сега, 25 години по-късно, той отново става част от най-успешния роден клуб.

Синът на Гриша Ганчев - Данаил, ще влезе в Съвета на директорите на ЦСКА. В най-висшето управително тяло на армейците ще бъдат общо 7 души, като един от тях със сигурност ще е Емил Димитров, пише „Тема спорт”.

Бившият депутат и собственик на Чавдар Етрополе седна до Гриша Ганчев и Юлиян Инджов по време на срещата с фенове в „Литекс Тауър” на 7 юни.

Както „Тема Спорт" вече информира, Стойчо Стоилов, Данаил Ганчев и Милко Георгиев посетиха лагера на ЦСКА в Тетевен. Това се случи в петък, като тримата обядваха с играчите и разговаряха с част от тях.

Междувременно треньорът на ЦСКА Христо Янев не замина за Франция, където трябваше да изгледа два мача от Европейското първенство. Наставникът имаше билети за Марсилия, които бяха с дата 17 юни, но е решил да не пътува.

Причината са многобройните му ангажименти към първия отбор. Визитата във Франция бе част от курсовете му за лиценз УЕФА „Про", а задачата му включваше анализ на два мача от груповата фаза.

Това, че няма да присъства на срещите, няма да попречи на следването на Янев. Изпитите му за най-престижната тапия са на 29 и 30 ноември.

Така треньорът продължава да води заниманията на тима, които са сутрин от 10:00 часа и следобед от 18:30. В момента с подготовката на тима се занимава основно кондиционният специалист Томас Нойберт, който дойде от Стяуа.

В Румъния вече седмица коментират напускането на германеца, като медиите на север от Дунав пишат, че той си е тръгнал след поредица от скандали с треньора Лауренциу Регекампф.

Играчите на ЦСКА пък се радват на сериозен интерес от страна на феновете, като на всяка тренировка има привърженици, чакащи за снимки и автографи.

Ботев Пд взе двама нови

Вижте кои са те

Левски се поклони пред Гунди и Котков

Днес се навършват 53 години след трагедията на Витиня

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Лудогорец продължава с победите след 4:1 над Университатя (ВИДЕО)

Разградчани са безгрешни в лятната си подготовка до момента

Левски отнесе Септември София с 5:0 (ВИДЕО)

"Сините" с впечатляващо представяне на "Герена"

Стипич: Очаквам нови играчи следващата седмица

"Няма как да не съм доволен", заяви треньорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки