Сензациите в пресата: Менголо изнудва Левски

Зацикли идването на Милованович, Илиан Илиев отказал Пламен Крачунов

Сензациите в пресата: Менголо изнудва Левски

Сензациите в пресата днес, неделя, трети юли 2016 година:

„Тема спорт”: Менголо изнудва Левски

Левски продължава да удря на камък в опитите да се раздели с Джъстин Менголо. Двете страни повече от три седмици водят преговори за прекратяването на договора на играча, но засега напредък няма. 23-годишният нападател все още упорства и не отстъпва в исканията си. Той държи да получи шестмесечни възнаграждения, за да напусне „Герена". Според информация на "Тема Спорт" това се равнява на около 100 хиляди лева. От ръководството на сините в никакъв случай не биха извадили подобна сума. Шефовете искат да разкарат камерунеца, като му преведат най-много две или три заплати. Менголо бе привлечен на „Герена" през зимната пауза от вече бившия спортен директор Георги Иванов и освободения треньор Стойчо Стоев. Играчът пристигна без трансферна сума, но въпреки това имаше известни проблеми с бившия му тим Университатя Клуж. В по-късен етап от сезона се оказа, че единият крак на играча е по-къс от другия. Заради различни контузии общо през пролетния дял от шампионата Менголо записа 6 срещи, в които остана едва 177 минути на терена! В момента Джъстин се готви самостоятелно на "Герена". Проблемите с камерунеца рефлектират и върху входящите трансфери на сините и работата на назначения наскоро за генерален мениджър Андрей Желязков. Заради Менголо столичани не могат да привлекат Жуниор Мапуку. Бившият нападател на Берое е свободен агент и е готов да заиграе на „Герена", като вече е отклонил няколко предложения. На този етап обаче шансовете той да пристигне в Левски са 40 на 60 във вреда на сините. Другата причина селекцията да се бави е липсата на свежи пари в клуба. Не е тайна, че треньорът Люпко Петрович иска да бъдат взети защитник и офанзивен футболист, който може да действа на фланга и като нападател. Засега развитие около трансферите няма, което сериозно е изнервило специалиста. До момента новите в отбора са Иван Чворович, Димитър Пиргов, Хеан Деса и Антонио Аниете.

„Тема спорт”: Илиан Илиев отказал Пламен Крачунов

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев е отказал предложения му централен защитник Пламен Крачунов за заместник на продадения в Панатинайкос Иван Иванов. Специалистът е обявил, че няма намерение да връща бранителя на "Лаута". Наставникът на черно-белите вече заяви, че няма да връща на терена Александър Тунчев, който ще остане негов помощник. Крачунов е пред трансфер в Кипър. Според запознати до няколко дни е възможно да има развитие около евентуалното му заминаване за Острова на Афродита. През пролетта 27-годишният централен бранител се подвизаваше в шотландския Сейнт Джонстън. В момента той е свободен агент, след като договорът му с шотландците изтече. Илиан Илиев, който вчера празнуваше своя 48-и рожден ден, обяви група от 27 играчи за лагера в Турция. Смърфовете тръгват днес сутринта, като ще останат 16 дни. Локомотив Пловдив освободи още един треньор от школата си. Става въпрос за гърка Георгиу, който водеше през последните няколко месеца юношите старша възраст, които изпаднаха от елитната група. "Договорът на Кирякус не бе подновен", бе краткият коментар от "Лаута". Преди около месец от Локомотив багажа си събраха шефът на школата Митко Джоров и Биян Саид. Очаква се академията да бъде поета от досегашния асистент на Илиан Илиев Петър Пашев.

„Тема спорт”: Зацикли идването на Милованович
Идването на Нешко Милованович на Терена" е замразено. Специалистът трябваше да пристигне 6 лагера на сините преди дни и да стане помощник на Люпко Петрович, но на този етап това не се случва. Причината е хаосът около селекцията на сините. Носителят на КЕШ за 1991 година с Цървена звезда се е заел да решава проблемите около състава и е оставил на заден план всичко останало. Припомняме, че Люпко вече реши проблема с ръководството относно влизането на Милованович в щаба му. Бившият нападател на Левски и Локо Пд има готовност веднага щом получи обаждане от Петрович, да тръгне към лагера на отбора. В кариерата си Нешко игра при сините през сезоните 1999/2000 и 2000/2001, след което премина в Локо Пд. С Левски спечели две титли и една Купа на България, а със смърфовете стана шампион през 2004-а. В близките дни трябва да стане ясно окончателно на кой мач Асен Бука рев ще наблюдава на живо Марибор. Вариантите са два - срещу шампиона на Румъния Астра Гюргево на 6 юли или срещу първенеца на Шотландия Селтик на 9 юли.
Локо София смени Етър с Миньор (Перник) за контролата в сряда

Железничарите" ще приемат "чуковете" на 3-ти юли от 18.00 часа

„Соколите“ имат проблем със защитник

Спартак Варна води тежки преговори с Атанас Зехиров

Турицов вече тренира с ЦСКА

Вчера защитникът преподписа с "армейците" за 2+1 години

Промяна в контролата Левски - Черно море

Срещата отново ще е с вход свободен за феновете

Станислав Генчев дава шанс на Антоан Стоянов в Левски?

Върналият се от наем в Емполи халф, впечатлява от началото на подготовката

Георги Иванов празнува рожден ден

Президентът на БФС навършва 48 години

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки