Левски отмени контролата с Несебър

Двубоят със словенс­кия Марибор чука на вратата и от щаба на столичани не желаят да рискуват още техни играчи да получат кон­тузии

Левски отмени контролата с Несебър

Контролната сре­ща на Левски с Несебър няма да се състои. Причи­на затова са многото играчи на „сините" от София, които се нами­рат в лазарета и пред­стоящото завръщане на тима в европейски­те клубни турнири.

Двубоят със словенс­кия Марибор чука на вратата и от щаба на столичани не желаят да рискуват още техни играчи да получат кон­тузии. Поради тази причина те са уведо­мили колегите си от морския град, че про­верката няма да се състои. Тя трябваше да се проведе на 9 юли (съ­бота), на ст. „Георги Ас­парухов".

„За съжаление контролата с Левски отпад­на. Причината е, че в отбора на Левски има доста контузени фут­болисти и ни помолиха да я отложим. Влизаме в положение. Все пак имат мач с Марибор, който е по-важен за 90 процента от българите, които са левскари. На­дяваме се да бият Ма­рибор, а че няма да иг­раем контролна среща с тях, не е проблем", заяви изпълнителният директор на ОФК Не­себър Недялко Москов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки