Кандрева поиска да напусне Лацио, за да отиде в Наполи

Крилото трябва да уточни личните си условия с неаполитанците

Кандрева поиска да напусне Лацио, за да отиде в Наполи

Лацио потвърди, че Антонио Кандрева е поискал да напусне клуба, за да се присъедини към Наполи. Двата клуба вече се споразумяха за италианеца, но Кандрева все още не е уточнил личните си условия с Наполи. 

 
Това не е изненада нито за Лацио, нито за техните фенове, като италианското крило се очакваше да напусне това лято предвид интереса от Наполи, Интер и Челси. 
 
„Що се отнася до Кандрева, той пожела да напусне и ние вече си осигурихме заместник, ако той си тръгне”, каза директорът на спорта Игли Таре. 
 
Новият треньор Симоне Индзаги добави: „Кандрева пожела да си тръгне. Той направи седем добри мача с мен, но след това имаше други нужди.”
 
Агентът на Кандрева по-рано разкри, че Лацио и Наполи са уточнили трансферната сума, така че сега сделката зависи от постигането на споразумение между футболиста и неаполитанците. 
 
Беше съобщено, че 29-годишният е оценяван на 28 милиона евро, включително бонусите. Наполи предлага на Кандрева 2 милиона евро годишно, което е с 500 хиляди по-малко от изискването на Кандрева. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки