Треньорът на Марибор: Чакат ни големи мачове с Левски

Миланич с малко дилеми по състава

Треньорът на Марибор: Чакат ни големи мачове с Левски

Снощи съперникът на Левски във Втория квалификационен кръг на Лига Европа Марибор изигра последния си спаринг. Словенците приеха шотландския гранд Селтик.

Преди това възпитаниците на Дарко Миланич направиха 0:0 с австрийския Матерсбург, 2:2 с грузинския Чихура, паднаха с 2:3 от полския Ягелония, надделяха с 2:1 над македонския Вардар и стигнаха до 1:1 с румънския шампион Астра.

Треньорът на словенците обяви преди сблъсъка с шотландците, че въпросителните му около състава за домакинството на Левски в четвъртък са малко.

"Влязохме в заключителния етап от приготовленията. Стартовата единайсеторка вече избистрена в главата ми, дилемите са малко. Във всяка тренировка момчетата полагат усилия да си спечелят титулярно място. За нас всеки следващ мач ще е най-важният и ще действаме спрямо съперника. Само с такова мислене ще успеем. На база на Всекидневните анализи на нашите играчи, както и на противника, ще определя футболистите за Левски. Не подценявам тези, които ще останат на пейката. Чакат ни големи мачове срещу българите, така че ще се нуждая от всичките си играчи", каза Миланич пред сайта на словенския клуб.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки